tirsdag 1. mai 2012

Langtur 1.mai

I dag har jeg vært ute på langtur! Planen var 3 mil og da var det bare å komme seg ut i skogen. Jeg fikk en kjempe fin tur i Østmarka: hjemmefra til Sandbekken, Blystadlia, Marikollen, Setertjern, Losby, Østby, Åmodtdammen, Marikollen, Sandbekken og hjem. Puh, det var slitsomt! Beina var som tømmerstokker, men GPS`en viste 30,9 km. Dagen før var jeg på Runners trening og løp fram og tilbake, det ble 15 km. Kanskje ikke beste opplading til en langtur, men pytt, en flott tur var det. Og så nydelig vær! Brukte lang tid, tok meg tid til å nyte utsikten, prate med folk og kose meg. Merkelig hvor man møter syklister. Ikke nok med at det er et sykkelritt 1.mai, Enebakk rundt tror jeg, men du møter dem i den innerste avkrok i skogen! Kan ikke skjønne annet enn at det blir mye trilling, vanskelig å sykle over røtter og steiner.
Etterpå smakte det godt med en god fiskemiddag, øl og akevitt på terrassen! Litt avslapping i solen kommer godt med en slik dag.

5 kommentarer:

 1. Det hørtes ut som en lang og fin tur! Er veldig glad i de områdene i Østmarka selv, men ikke begitt meg ut på turer lenger enn 20-25 km. Mye kuperte stier inni der. Har du logget ruta på Garmin?

  SvarSlett
  Svar
  1. Hei! Nei, jeg pleier ikke å logge inn rutene jeg løper, men det var kanskje en idè!

   Slett
 2. Flott runde... sprek dame!

  SvarSlett
 3. Du er virkelig i rute! :)

  SvarSlett
 4. Det høres ut som en flott tur! Utrolig å løpe 3 mil spør du meg...
  Jeg var også på "langtur" i går, nesten 7 km i skogen. Lenge siden jeg har gått såpass langt, så jeg var fornøyd. Det er så deilig i skogen nå! :)

  SvarSlett