onsdag 9. mai 2012

Løpetur en tirsdagDenne kvelden ble det en litt lang løpetur, men en kortversjon av langturen 1.mai. Synes det er så fint å løpe her i Østmarka. Litt tungt terreng, men fin trening. Noen partier er litt kronglete og det er noe bratte bakker, men da blir det automatisk en rolig tur med litt gåing innimellom. Ikke så mange å møte ute i skogen som sist, men noen er det alltids. Løpere finner fram til de mest kronglete stier! Til og med sykkelspor er det her, men det er da vel nødt til å bli mye trilling her hvor det er så mye røtter og steiner. Bildene viser en fin sti gjennom et hogstfelt et lite stykke fra Setertjern. I den samme stien har noen gjort seg bry med å lage et lite kunstverk. Dette merket var fint å ha da hogstfeltet var ganske nytt og det var vanskelig å finne stien.
Et kjempe digert tre har falt over stien et stykke unna dette hogstfeltet, det ble nærmest litt trolsk.
Så det er mye å se på når man løper slik i skogen! Turen ble 19 km og det kjennes i beina i dag at det har blitt litt løping den siste tiden. De nærmest verker! Så i dag ble det styrke for overkroppen på morgenen og ikke noe løping i kveld!

2 kommentarer:

 1. Så stilig med kunstverket midt i skogen! Hadde jammen vært noe å tenke på: lage en utstilling i naturmaterialer som er plassert langs en skogsløype. Føde for kropp og sjel i en smekk!

  Takk for i går! Jeg vender stadig tilbake til forfatterintervjuet i tankene, mye å tenke på der! Må si jeg har lyst til å gå dit igjen når John Irving kommer 6. juni, men jeg har treff med pokerjentene dagen etter og vet at jeg blir sliten av å ha noe to dager på rad. Tenke tenke...

  SvarSlett
  Svar
  1. Ja, takk for i går. Jeg har Tara Event 7.juni og synes også det kan bli litt mye farting. Men det kommer vel også andre forfattere som er interessante å høre på!

   Slett