mandag 16. januar 2012

Skiturer og bilde med birkenmotivDenne helgen var vi også på hytta. Vi trives jo så godt der og drar dit så ofte vi kan. Fredag ettermiddag var forholdene ganske heftige: det blåste og føyket skikkelig og løypene var blåst igjen. Det eneste vi så var rester etter scooterspor innover. Men vi gir ikke opp så lett, klart vi skulle komme oss inn til hytta! Jeg har vel aldri sett denne "E6" på Nordseter så gjenblåst før, men vi satte nå i gang. Vi var godt kledd og hadde skikkelig hodelykt, lette sekker og mye optimisme. Møtte flere Røde Kors scootere på veg ned, men tenkte de kanskje hadde øvelse. Dagen etter snakket vi med hyttenaboene som var blitt advart mot å gå opp denne kvelden så de ventet til lørdag morgen. Røde Kors hentet ut noen som ikke fant vegen ned igjen! Men hadde det vært ekstremt ille, burde vel folkene på scooteren ha advart oss! Dette ante ikke vi der vi trasket i veg innover. Det var ikke måneskinn, men heller ikke tåke så det var greit å orientere seg selv om blåsten var kraftig. Jeg merket meg hele tiden hvor vi var, er tross alt ganske godt kjent innover og kjenner hver sving. Og ganske riktig, vi kom vel fram. En stor skavel foran døra måtte måkes, men til gjengjeld var det ingen ting foran vinduene så det gikk greit å ta ned lemmene. Vi fikk også vite dagen etter at Torild og Arild hadde snudd på parkeringsplassen og overnattet i Lillehammer.

Dermed var det klart for nok en praktfull hyttehelg! Fine skiturer både lørdag og søndag. Lørdag bar det innover til Sjusjøen og over Gjesbuåsen via Melsjøen tilbake. Da var det godt å overta bikkja på slutten og få litt hjelp!

På vegen hjem var vi innom RuneKnoph i Brummundal og Bjarne fikk endelig sitt etterlengtede birkebeinermaleri. Han har lenge misunt Jan Sverre dette fatet på veggen og nå har han endelig fått sitt eget!

Nå er vi tilbake til hverdagen igjen og ukens trening. Det er litt travelt på kveldstid denne uken med møter, venninnetreff og fest på fakultetet, men treningsøktene skal jeg alltid klare å presse inn.
Starter i dag med 5 km løping i arbeidstiden og Runners trening i kveld.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar