søndag 29. januar 2012

Løpelørdag

Denne lørdagen ble det løpetur. Siden Bjarne var borte og dermed bilen også, anså jeg det litt tungtvint å trave langs vegen et par km med skiene før jeg kom til løypene. Mye enklere å ta på seg løpeskoene og starte rett utenfor døra!
Formen kjentes ganske bra og beina var lette. Med Salomon terrengsko var det helt supert å løpe i snøen. Noen steder var gangvegene helt perfekte, andre steder var det tyngre med snø og saltsørpe. Det ble en fin tur opp til Skedsmo, Hellerudsletta, Skjetten via Bråtevegen, Sagdalen og hjem, totalt drøye 2 mil! Tiden ble over 2 timer så det gikk temmelig rolig. En herlig tur med andre ord. Var imidlertid ganske tung i beina etterpå, men det må vel være lov på et såpass tungt føre. Jeg tenker som så at jeg må ha noen langturer på beina jevnlig framover, må jo tenke på løpene jeg skal være med til sommeren. Foreløpig er Nordmarkstraveren plottet inn og den er på 3 mil. Så langt har jeg aldri løpt før så det er bare å legge seg i hardtrening framover!
Deilig å komme seg i dusjen etterpå, ta seg litt mat og slappe av i sofaen. På kvelden ble det et godt måltid med skrei hos gode venner.
Jeg slapp forresten lettvint unna forkjølensen denne gangen ser det ut til, kun noen dager med litt tett nese og litt tung i kroppen, men så gikk det over.

1 kommentar:

  1. Langtur er deilig! To mil på dette føret tilsvarer nok ytterligere noen km. Det er bare å nyte at beina er litt tunge etterpå, en påminnelse om hva man nettopp har prestert. (c:

    SvarSlett