onsdag 1. oktober 2014

Livet etter et løp - hva nå?

Det finnes jo ærlig talt et liv utenom løpingen også, men det er vel flere enn meg som føler et tomrom når målet for sesongen er nådd?
Målet denne sesongen var jo strengt tatt maraton i Selen. Det gikk ikke så veldig bra, ei heller på de andre løpene i høst. Etter egen oppfatning da.
Vel, da bør vel strategien bli litt annerledes framover. En ting er at kroppen er litt sliten for tiden, en annen ting er at baksiden på det ene låret egentlig har vært vondt - mer eller mindre - et helt år. Jeg er flink til å ignorere smerter så lenge det ikke er helt invalidiserende, men det spørs om jeg ikke burde ta det mer alvorlig nå. Tenker å prøve skumrullen en stund framover. Gudsjammerlig kjedelig og ganske ubehagelig, men kanskje gjør det godt på lang sikt!
Har så smått i tankene Jessheim maraton i november, kanskje en halvmaraton der? Utover det blir det ingen konkurranser framover. Satser på lettere og kortere økter og styrketrening og skal prøve å få til noen økter på rulleski før skisesongen setter inn. Etter jul har jeg tenkt å gradvis øke langturene utover våren for å være bedre rustet til de lange løpene, spesielt Nordmarka skogsmaraton.
Er enig med meg selv at dette er en god plan!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar