onsdag 19. februar 2014

Løpelivet går sin gang

Måtte bare ta med dette bildet av hytta. Her er det soveromsvinduet jeg forsøker å finne. Og jammen møtte jeg på en røyskatt som antagelig bor under hytta. Av den grunn lot vi være å lukke opp vinduet om natta. Tør ikke tenke tanken på at denne lille tassen kunne spasere rett inn gjennom vinduet og opp i senga. Tenker det hadde blitt hurlumhei jeg!
Det ble dårlig med skigåing på hytta denne helgen, av gode grunner ble mest snømåking
Men løpelivet er jo et liv som lever parallelt med vårt "andre" liv og krever sin rett. For meg blir det en del lange, rolige turer på vinteren, bortsett fra intervalltreningene med Runners. Jeg har imidlertid begynt å tenke litt på at jeg trenger noen tempoøkter inni mellom. Som tenkt, så gjort. Jeg startet uken
med en tempoøkt på mølla! Og jeg som hater mølleløping..... Men det er i grunnen litt greit nå på vinteren hvis man skal løpe litt fortere. Mølla er i hvert fall ikke glatt så man har ikke den unnskyldningen! Med tanke på vårens konkurranser kan jeg ikke fortsette bare å ha langturer i komfortsonen.
Det ble en bra økt på 30 minutter. En grei start på dagen og uka og passe langt så tidlig. Klokken var bare 7.10 da jeg startet...
Tirsdag fikk jeg en god langtur på 20 km. Det merkes at det er vinterferie, lite folk ute. Men tydelig at vinteren ikke har satt inn med full styrke i år: jeg møtte både løpere, syklister og en som trente på rulleski!
Jeg derimot får ta et par styrkeøkter til denne uken før jeg stikker til fjells. Håper på laaaange skiturer denne gangen.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar