fredag 8. mars 2013

Skidag

Èn gang i året føler jeg meg nesten som en toppidrettsutøver: jeg har betalt for å gå på ski! En helt fantastisk mulighet som jeg ikke forstår at ikke flere benytter seg av! Det var imidlertid 3 busser som kjørte fra Blindern til Stryken, så det er ikke så verst oppmøte. Fra mitt fakultet er det imidlertid ikke så veldig mange og enda færre fra administrasjonen. Men for en dag! Vi gikk mot solen helt til Frognerseteren, aldeles fantastisk. Som vanlig ble lunsjen inntatt på Kikut i solveggen. Og gulrotkaka er standard på menyen, den er fantastisk god, men også veldig mektig.
Føret synes jeg var ganske tungt. I og med at det var såpass kaldt, ble det harde løyper som krevde klister. Men pga alt bøsset i løypa førte dette til automatisk brems og jeg kviet meg derfor for å legge på tykt nok lag. Dette igjen førte til mye armarbeid og i dag er jeg skikkelig støl i armene. Men tanke på Ingalåmi i morgen er det ingen god følelse.... I tillegg klarte jeg å ramle i en liten nedoverbakke. Jeg skulle gå ut av løypa fordi jeg så en dump nederst i bakken. Utenfor løypa mistet jeg imidlertid kontrollen over skiene, de føyk ut til siden og pang, der lå jeg. For så vidt greit det, farten var ikke så stor heller, men jeg slo tommelen kraftig og forstuet den. I dag er den lett blålig, hoven og ganske ubrukelig. Og jeg som ikke har falt på ski på flere år! Formen er ikke på topp ellers heller, litt småvondt i halsen om morgen og litt uggen. Men,men nok klaging. I dag er det nok en solrik dag og jeg er klar for jentetur! Vi er fire jenter som skal gå Ingalåmi så det er klart det blir en trivelig tur! Håper bare det ikke blir altfor kaldt. Vi starter allerede kl 9 om morgenen så sjansen er stor for at nattekulda sitter i.
Jeg har ingen store ambisjoner når det gjelder skirenn, jeg er ikke god nok til å gå på ski, altfor pinglete i utforbakker og har for dårlig teknikk til å ta opp kampen om de øverste plasseringene i klassen min.
Rapport følger til uka!

2 kommentarer:

  1. Takk for i går og lykke til i morgen. :-)
    Jeg blir hjemme denne gangen. *host*

    SvarSlett
  2. Jeg er enig med deg, rart at ikke flere benytter sjansen til å få en skidag med betaling. Men - folk er forskjellige (som du også skriver ang. veska jeg planlegger å kjøpe... HP synes jeg er klin sprø ;)

    SvarSlett