onsdag 2. januar 2013

Nytt år, nye muligheter!


Julen har vært både avslappende og aktiv. De nye skiene innfridde forventningene: stor fart og god glid! He,he eller er det kanskje jeg som begynner å få litt bedre skiteknikk? Uansett er det moro med nye ski, de gamle begynte å bli temmelig slitne. Det har blitt skiturer hver dag i julen, men ikke alltid like lange. God mat på besøk hos hyttevenner har det også blitt, men alle de ekstra kaloriene har nok sklidd av i skiløypa. Nyttårsaften var vi hos noen venner som har kjøpt hytte litt lenger nede på Nordseter og derfra gikk vi kl 2 om natten med hodelykter. En flott opplevelse! 3 km gikk veldig greit, selv om det er mye oppover.
Jeg pleier ikke å ha nyttårsforsetter og har det egentlig ikke nå heller. Men tankene glir jo automatisk inn på muligheten av å ta litt grep i livet og endre på det man ønsker å gjøre noe med. Siden trening er en del av livet mitt som allerede har et godt grep, er ikke det å trene mer noen stor endring akkurat. Det jeg har trent litt på den siste tiden, er tilstedeværelse. Etter Tara kvelden tidligere i høst ble jeg inspirert til å tenke litt mer over det og jobber med saken. Vi har vel mange av oss lett for å ligge i forkant av hva vi hele tiden gjør, og jeg opplever at det egentlig ikke er så positivt.
Ellers skal jeg komme i gang med lengre løpeturer igjen, spesielt nå som det ser ut til at skiføret er elendig her hjemme. Da vi reiste fra hytta i går var det -3 grader, solskinn, vindstille og praktfulle løyper! Ikke moro å sette seg inn i bilen da.
Året starter med trening i arbeidstiden og kanskje en løpetur i kveld hvis energien holder seg gjennom den første arbeidsdagen i året.
Godt nytt år til alle!

6 kommentarer:

 1. Svar
  1. Godt nytt år til deg og dine også! Regner med det blir mange tøffe utfordringer også i år!

   Slett
 2. Vi kan jo hjelpe hverandre litt med å klare å være til stede i øyeblikket! Fint å utveksle litt tanker om hvordan man skal endre på gamle vaner. Høres ut som dere hadde en deilig juleferie, det er fint. Snart tid for et sushi- eller annen type treff, vel. Skal kikke på siden til Litteraturhuset og se om det er noe spennende som skje :)

  SvarSlett
  Svar
  1. Hei Kjersti! Ja, nå nærmer det seg tid for et treff igjen. Si fra hvis du finner noe som fenger!

   Slett
 3. Godt nytt år, Anne-Brit! Skjønner godt at det var trist å forlate skiløypene på fjellet, her på Østlandet har jo all snøen forsvunnet:-( Vi får trøste oss med joggeskoa i stedet. Hvem vet - kanskje treffes vi på løp i 2013?

  SvarSlett
  Svar
  1. Takk det samme! Piggskoene måtte fram igjen i går under årets første løpetur! Ja, plutselig sees vi i en konkurranse!

   Slett