onsdag 15. august 2012

Ny langtur i Østmarka

Skolemesteren af annestr på Garmin Connect - Detaljer

I helgen ble det løpetur på Sjusjøen, over Lunkefjell i den gamle løypa til birkebeinerløpet. Det vekket gode, men også litt vonde minner fra den gang vi løp over og mellom kjempe store steiner og super raske løpere kom i et forrykende tempo og skulle forbi. Gjengen fra Runners som var på tur denne gangen har skader omtrent alle sammen, så det var kun Solbjørg som var villig til å løpe lenger enn knappe 7 km. Det syntes jeg var altfor kort, var jo akkurat kommet i gang! Vi løp samme løypa tilbake og fikk drøye 13 km.
Tirsdag varslet vi om langtur i Østmarka. Det var ikke fryktelig mange som møtte opp, kanskje har turene blitt beryktet? Nei, vi har jo ikke løpt slike fellesturer tidligere i år, så det må bare være en tilfeldighet at ikke flere møtte opp. Jeg synes det er trivelig å få selskap på langturene og siden min kjære nå er ferdig med de store sykkelrittene, har han anledning til å være med å løpe.
Målet denne gangen var Skolemesteren, en kjempe bratt bakke et stykke innenfor Åmotdammen. Turen skulle ikke være så fryktelig lang, så vi droppet turen om Setertjern. Vi løp ned Skolemesteren denne gangen, men måtte selvfølgelig opp en bratt bakke på andre siden! Etter dette var det jeg som viste veg, og jeg var så uheldig at jeg tok feil i et kryss. Dette oppdaget jeg ganske tidlig, men istedenfor å snu, fulgte vi denne stien videre siden det var tydelige hestespor i den. Da regnet jeg med at den førte oss dit vi skulle, nemlig mot Østby gård som har hester. Men plutselig var stien helt borte, helt ufattelig at dype hestespor bare forsvinner i løse luften.... Dermed ble det både myrete og ukurant å løpe et stykke. Imidlertid mistet jeg aldri retningen og ganske riktig, vi havnet på rett sted til slutt likevel. Ikke vet jeg hva de andre tenkte, men ingen klaget og alle var super positive. Og til slutt var vi enige om at det hadde vært en flott tur!

1 kommentar:

  1. He he, de må da i alle fall ha stolt på deg, ettersom de fulgte etter deg. Bra dere kom dit dere skulle uten altfor store strabaser.
    Fiskemiddagen jeg skrev om, er nok helt perfekt for deg, ja! Veeeldig godt med grønnsaker tilberedet på den måten :)

    SvarSlett