torsdag 9. august 2012

Nye sko


Av og til må en gå til innkjøp av nye løpesko. Selv om enkelte (nevner ikke navn) synes jeg har litt vel mange sko på min halvdel av skapet, må jeg jo av og til fornye utvalget. Problemet er at jeg ikke klarer å kaste noen av de gamle... De kan jo brukes til korte, lette turer, eller når jeg maler (noe som jo ikke skjer så ofte) eller på hytta (der har jeg allerede et bra utvalg) så haugen vokser jo litt, jeg må innrømme det. Men i år har jeg nesten ikke kjøpt noen. Kun et par Salomon gore-tex terrengsko og Mizuno skoene til Skogsmaraton. Så da Foss sport hadde salg på løpesko for å feire Henrik Oftedal sin seier i Norseman, måtte jeg jo bare gå innom en liten tur....  Og kom selvsagt ikke tomhendt ut. Det er ikke alltid så lett å finne sko i str 36, men denne gangen var jeg heldig og fant disse lettvekterne, Adidas adizero aegis som jeg har hørt en del om.  Dermed MÅTTE jeg bare ha dem! Deretter måtte jeg ta en titt på de som ikke var på salg, og da var det terrengskoene som fattet min interesse. Icebug har kommet med en lett terrengsko og denne hadde de jammen i str 36 den også! Men jeg er skeptisk til stålpigger, det er hardt for beina hvis man må løpe på grusveg. Bestilte de derfor uten pigg, så det skal bli spennende!  Jeg er veldig fornøyd med Salomon skoene, men det er greit å ha et par å bytte på. Regner med det blir en del terrengløping utover høsten, selv om jeg begynner å bli litt lei av å løpe i møkk, vann og gjørme hele tiden! Det er slik det skal være vår og høst, men nå har det jammen vært slik i hele sommer. Og slik blir det vel fram til snøen kommer.
Jaja, en får nyte det fine løpeværet og de tross alt fremdeles lyse kveldene.

6 kommentarer:

 1. hehe, nå må jeg vel bare innrømme at jeg havna i samme felle som deg i går; kom hjem med et par lett-lett-lett vektere som har et meget smalt bruksområde for min del.... men de var nesten gratis så da måtte jeg bare! Så får jeg bare tilvenne bena sakte men sikkert. Og kaste sko sitter langt inne.... jeg bruker de gamleste skoene på dager hvor det er svært vått og sølete, så står de der i hylla i ukesvis før jeg bruker de igjen.... men kaste dem; nei det skjer ikke aller først for å si det slik ;-)

  SvarSlett
  Svar
  1. Rart hvor vanskelig det er! Jeg fikk "hjelp" til å kaste hele tre par tidlig i våres av samboer og datter, og det ene paret savner jeg enda!

   Slett
 2. Man kan da ikke KASTE sko! :p

  SvarSlett
 3. Mange blogger handler om skokjøp, men det er morsomt å lese om dine nye sko. Litt annerledes enn nye ballerinasko, 10 cm hæler eller nye Christian Loboutin ( usikker på stavingen nå gitt, er ikke et merke jeg har i skohylla og kan gå og dobbelsjekke...)
  Gratulerer med de nye skoene! :)

  SvarSlett
 4. Gratulerer! Du blir helt sikkert fornøyd med Aegisene (de andre kjenner jeg ikke, men de er sikkert bra de også) :) Vel fortjent!

  SvarSlett
 5. Jeg har ikke sett denne før etter jeg skrev min egen blogg. Den handler både om å kjøpe sko og om å kaste dem - det greier nemlig jeg. :-)

  SvarSlett