søndag 2. oktober 2011

Lei av å være slapp

Nå begynner jeg å bli lei av å klage altså, men formen er enda ikke helt bra. I helgen var vi på hytta, og der blir jeg så utrolig slapp! Det virker som når jeg slapper av, blir jeg så utrolig slapp at det ikke nytter å anstrenge seg i det hele tatt.
Lørdag fikk vi stablet på plass 4 store paller med ved, så nå holder det nok det neste året. Deretter måtte vi nyte solen, det var helt utrolig varmt og godt, nesten bedre enn det var i sommer der oppe. Virkelig godt å sitte i solen. Etterpå ble det badstue med påfølgende øl og akevitt før vi inntok en bedre middag bestående av lutefisk med alt tilbehør, herlig!
Søndag gikk vi en tur på et par timer og jeg ble både sliten i beina og andpusten i bakkene. Slik føles det kanskje å ha kyssesyken? Men det rammer da bare unge mennesker...!?
Vel, nå skal jeg slutte å klage altså. Nest euke er et Eremitageløpet i Danmark, et løp i dyreparken på 13,3 km. Der deltar omtrent 17.000 løpere fra mange land, et trivelig arrangement og en fin, sosial tur for oss Runnere. Vi er ca 30 stk som reiser nedover og 25 av disse skal løpe. Gleder meg til det.
Denne uka blir det nok et par økter på mandag, hvorav den ene økta som trening i arbeidstiden. En litt lengre tur håper jeg også å få lagt inn på onsdag. Så får vi se om det er overskudd til mer!

2 kommentarer:

  1. Det er sikkert den samme forkjølelsen som jeg har - den sitter i, og slappheten er ganske plagsom.
    God bedring, og lykke til på løpet!

    SvarSlett
  2. Takk, lille søster, det samme til deg! Har også hørt at denne forkjølelsen sitter i en stund. I dag har det imidlertid blitt to ganske fine treningsøkter, får kjenne i morgen hvor utslitt jeg blir.

    SvarSlett