fredag 16. september 2011

Klar for birkebeinerløpet!?Formen er bedre, men har også absolutt vært bedre! Hoster, harker og snufser, men kroppen kjennes ikke så verst. Prøveløpte litt i går,- og det var ikke helt lovende. Tunge bein og sliten kropp. Jaja, det er enda et drøyt døgn igjen og formen er stigende! Da er det bare å trå til, så får jeg heller ta smellen etterpå. Dytter innpå c-vitaminer, solhatt, nesedråper og andre vidunermidler. Må gå til anskaffelse av Kan Jang hostesaft i dag tror jeg. Galskap? Neida: lidenskap!


Og slik ser det altså ut i løypa, enkelte steder er det sikkert verre. Men jeg foretrekker det framfor grusveg! DET er absolutt ingen fordel for meg. Tempoet blir høyere også og mindre teknisk krevende, min styrke er de tekniske partiene.
Og jeg må innrømme at jeg ikke stiller i dette løpet uten ønske om å klare merket! Har klart det 5 av de 6 gangene jeg har løpt. Den gangen jeg ikke klarte det, var det året jeg syklet mye. Mine bein og min kropp tåler ikke så godt denne kombinasjonen.


Men en fin tur skal vi ha i helgen. Vi er 8 stk som reiser sammen, 1 frafall pga sykdom. 7 av oss skal løpe, pluss at det er flere Runnere som stiller til start. Vi 8 skal dele en leilighet på Sjusjøen, rett ved starten. Helt supert! Lørdag kveld er det "bankett" på hytta til Jan Sverre, en årlig tradisjon vi setter stor pris på! Her samles løpere og ikke-løpere til hyggelig samvær, premieutdeling på Jan Sverre sitt vis og gjestfriheten og romsligheten er stor!

Da er det bare å lade opp til en trivelig og aktiv helg og jeg skal gi alt hva kroppen tåler i morgen!

6 kommentarer:

 1. God bedring og lykke til! Jeg skal også delta, men havner nok et stykke bak deg (har satset på 3 timer og 30 minutter). Hvor fort må man løpe for å klare merket egentlig?

  SvarSlett
 2. Masse lykke til og tvi tvi for formen; ikke moro å ha vært syk i forkant, ikke moro å starte når man ikke har blitt ordentlig frisk heller! Vi har kun vært små-hanglende denne uka men kjente det godt i pusten på onsdag; kald luft når man er bare liiiitttt tett i hæsjen = tungt å puste! så jeg misunner deg ikke formen akkurat nå nei! Jeg er innstilt på å måtte ta det litt som en tur i morgen men tøft blir det uansett!! :-)

  SvarSlett
 3. 2 timer og 30 minutter, mente jeg:)

  SvarSlett
 4. Lykke til i morgen! Håper formen blir bedre - men kos deg uansett masse på tur :-)

  SvarSlett
 5. Mange spente bloggere der ute i dag - og vi andre får bare vente på rapportene etterpå. Håper du våkner opp kurert for alskens plager og er strålende frisk og rask. Lykke til!!

  SvarSlett
 6. Lille søster: merket regnet ut i hver klasse ut i fra gjennomsnittet på de 5 beste + 25%

  SvarSlett