søndag 31. juli 2011

Slutt på sommerferienHer ser du kontrastene i ferien min! Shortsbildet ble tatt i dag etter at jeg kom hjem fra ferie og tok en løpetur i Østmarka. Det andre bildet ble tatt på Karitinden i Tafjordfjellene som ligger på 1982 moh. På turen opp dit kom det selvfølgelig tåke, regn og vind så sikten var heller begrenset! Ellers har ferien vært fin, to uker på hytta, en uke i Tafjord og 5 dager i Rondane/Ringebu. Været har vært vekslende, men ikke helt håpløst. Solbrent har jeg derimot ikke blitt ..

Dessverre har det blitt lite løping. Ferien startet med forkjølelse så jeg ble litt satt ut til å begynne med. Deretter ble det litt jobbing på hytta, beising av de trehvite veggene i stua og beising av vinduer ute + litt mer før jeg dro på fjellvandringene.

Ble hintet om at det kun er 7 uker til birken så jeg må nok legge meg i selen og trene litt hardt noen uker framover!

I morgen er det imidlertid jobb igjen. Det er greit nok det, men jeg ble ganske lei av å ta lokaltog + t-bane før ferien så jeg håper virkelig dette opplegget skal følges bare ut denne uken - hvis arbeidet er i rute!

Min kjære har ferie denne uken også og drar derfor på hytta sammen med Boy. Jeg tar toget etter så fort jeg kan på fredag!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar