fredag 1. juli 2011

Ny tur i ØstmarkaOnsdag ble det nye tur i Østmarka. 10 Runnere (+ Svein som gav seg litt tidligere) møtte opp. Vi hadde en fin tur i ulent terreng. Turen ble knappe 12 km, men vi brukte 2 timer. Opp den berømte skolemesteren er det veldig bratt og de fleste går opp der. Dette var en fin sommerkveld, varmt og godt og svetten rant! Bildet til venstre viser foruten Solveig og Linda Blåtjerngrana. Den er litt større enn bildet viser. Faktisk er treet så stort at det er skiltet som en avstikker fra stien.

Torsdag ble det helt treningsfri på meg. Merker at det har vært tre harde dager etter hverandre: mandag trening med Runners, tirsdag RBIR karusell og onsdag styrketrening overkropp og tur i Østmarka. RBIR løpet på Fetsund vil jeg si er det tyngste løpet i denne karusellen. Det er ikke så fryktelig lang løype: 5,6 km, men disse er ganske tunge. Tiden ble 31.03 og holdt til en 3.plass i klassen. Må vel si meg fornøyd med det selv om jeg syntes det gikk fryktelig tungt og Solveig løp forbi meg halvvegs. Torsdag kveld ble bare en kosekveld: sønnen min kom til middag og en venninne til vafler senere. Vi planlegger tur i Tafjordfjellene 1 uke i ferien.

Og ferien den starter snart! I morgen bærer det til fjells: 2 uker på Nordseter før turen i Tafjord. Siste uken blir det også fottur i fjellet, antagelig Rondane på hytter som vi kan ha med Boy.

Så god sommer og god ferie!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar