tirsdag 6. juli 2010

Bare langturer
Jammen ble det en langtur på lørdag også, og som vanlig den "lange, gule" i Tærud. Vi tok en litt annen avslutning enn vi pleier og her har noen lagt ned en del arbeid slik at turgåerne kan komme seg tørrskodd til Ringdalshytta. Ellers er det jo veldig tørt og fint i skogen nå, og faktisk mulig og komme seg gjennom denne ellers fuktige løypa noenlunde tørr. Vi møtte folk som kom trippende i tørre sko over disse kloppene.
Akillesen gir meg ikke helt fred, men det går egentlig greit på rolige langturer. Med litt pleie etterpå er jeg helt fin dagen etter. Tar imidlertid ikke sjansen på intervaller og å løpe i bakkene, så jeg er lydig og gjør som naprapaten sier. I dag hadde jeg siste behandling før ferien. Da jeg klaget over at jeg blir litt dorsk og treg av bare å løpe rolige langturer, foreslo han intervaller på sykkel... Huff sa jeg da, ikke helt min greie. Men det kan hende jeg hører litt på ham likevel også der og tar noen litt hardere sykkeløkter i sommerferien som snart står for døren.
Ellers denne uka blir det en styrkeøkt. Det tar jammen tid å gå til frisør, naprapat og tannlege! Må få unna dette nå før ferien. Spesielt tannlegen, siden jeg ikke har vært der på 2,5 år! Merkelig så vanskelig det er å bestille time der når man ikke får innkalling? Ringer jo og bestiller frisørtimer, legetimer etc, men tannlege?!

3 kommentarer:

  1. Trodde vi var enige om at akilleser er MYE viktigere enn tenner:-)

    SvarSlett
  2. Hm, syntes nesten jeg måtte ta meg en tur til tannlegen også siden det var 2,5 år siden. Spennende å se hva regningen der blir...

    SvarSlett
  3. og der betalte jeg like mye som de tre behandlingene jeg har hatt hos naprapaten, sukk

    SvarSlett