søndag 14. mars 2010

Skiturer
Denne uken har det blitt flere skiturer. Torsdag var det skidag på jobben og da tok vi buss til Stryken og gikk derfra via Kikut til Sognsvann. En lang og fin rast på Kikut (bildet til høyre)i sol og nydelig vær. Det var jammen en del folk til å være midt i uka, men siden vi fylte 5 busser oppover var nok de fleste fra UiO.

Vel 3 mil var denne turen på. Det eneste som duger nå er klister! Jeg er så heldig å ha egen smører hjemme som legger på dette klinet på en elegant måte. Fikk kommentarer på det undervegs. De som ikke hadde lagt på dette fra starten, måtte kline på undervegs. Ellers litt varierende føre: fra hardt og isete løyper til mykt og kladdete. Men totalt sett en flott tur!
Fredag ble det dansing på fest på Kjeller. Torskeaften var det denne gangen, nydelig mat, fin musikk og en del dansing. Men vi var likevel klare for skitur på lørdag! Turen ble lagt til Tærudalen - og turen gikk til Årstadvangen (som vanlig). En flott tur, men litt grått til å begynne med. Klister var tingen på denne turen også.
Søndag var det fellestur i Østmarka for løpegruppa mi, Romerike Runners team. Vi var 9 stk som fòr innover i marka via Børtervann. Ei snudde før vi kom til Søndre Krokvann, smørefrie ski var ikke tingen! Deretter til Børtervann og så en rast i en hytte til Turistforeningen. Noen hadde tydeligvis overnattet der om natta for varmen satt i veggene enda. Deretter gikk ferden til Vangen og de berømte kanelbollene som ble fortært ute i solveggen. Virkelig en flott og solrik dag! På veg hjem måtte vi ta en rast før vi kom til Geitsjøen (bildet til venstre, meg helt til venstre). Det var for tidlig å vende nesa hjemover var vi enige om!
Det begynner å bli litt skarpt føre enkelte steder så nå begynner jeg å lengte etter løpesesongen! Er litt bekymret for all snøen i skogen, virker som det er uendelig til det går an å løpe der! Må jo få litt trening i skogsløping før Råskinnet 1. mai! Sesongen starter imidlertid med Sentrumsløpet 24.april og asfaltløping skal det nok bli litt av framover. I morgen er det Runners trening,- endelig løping igjen etter all skigåingen!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar