onsdag 3. mars 2010

Lørdag 27. februar ble det en skitur på 4 mil fra Tæruddalen til Bekkestua. På bildet Årstadvangen. Det var ikke oppkjørte løyper på lørdag, bare oppgåtte. Litt snøvær og vind, men lunt i skogen og super temperatur.
Søndag var det supre oppkjørte løyper, så da ble det en tur til Årstadvangen før vi snudde, 3 mil. Masse folk ute denne dagen, barn, voksne og eldre i en herlig blanding. Litt etter Ringdalshytta hadde løypemaskinen kjørt i grøfta og en annen kommet til for å hjelpe og det ble derfor litt opphopning av folk både foran og bak. Da vi kom tilbake var imidlertid maskinene borte så det gikk tydeligvis bra.
Kjente det i beina gitt på mandag at det ble 7 mil på ski i helgen! Denne dagen stod intervalltrening for tur, pyramide løp som ble foretatt ved Nebbursvollen. Hardt og fint å løpe der. Dette er stedet hvor mange lufter hundene sine. Ei dame fant det til og med passende å gå på ski på gangvegen her, fram og tilbake! Ble nok litt overrasket over denne horden som kom løpenede fram og tilbake!
Tirsdag var det så flott vær at jeg ikke klarte å la være å ta en løpetur etter jobben. Jeg har noen behandlinger hos kiropraktor for tiden, en skive som er litt kranglete. Da må jeg dra litt tidlig fra jobb og siden tiden man bruker hos kiropraktor er forholdvis kort, ble det en flott løpetur i solskinn og dagslys! Virkelig en vitamininnsprøyting. Dette ble imidlertid en helt rolig restitusjonstrenings tur.
I dag, onsdag, har det blitt en time med nakke-rygg på jobben i arbeidstiden. Gammeldags, god styrketrening med vekter og strikk. Kjente at det var noen muskler som ikke blir trent ved løping gitt!
I morgen er det ny time hos kiropraktor og løping på kvelden. Torsdag er det vanligvis bakketrening og Engavegen står på programmet. Det er en lang og fryktelig seig bakke man kan legge for hat etter 6 turer opp og ned! Heldigvis har ryggen blitt mye bedre, erfaringsmessig er en tur hos kiropraktoren som et mirakel allerede etter første gang!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar