fredag 26. mars 2010

En smak av vår!

Denne uka har gitt en smak av vår: diverse værforhold! Mandag ble det drag ved Dynea i Lillestrøm, ca 800 metere. Nesten bare veger, bare litt is inni mellom.

Tirsdag ble det en lett joggetur på 55 min. For det meste bare veger denne dagen. Kroppen var tung så det ble et svært lett og rolig tempo.

Onsdag var det trening i arbeidstiden som denne gangen bestod av nakke-rygg, dvs. en lettere aerobic time. Veldig bra - med slike øvelser vi tenker vi kan gjøre hjemme selv, men som aldri blir gjort!

Torsdag var det bakkedrag i Brøterbakken, 4 lange (ca 3 minutters drag) og en kort, litt hurtigere. Skikkelig killer, kvalmen sitter i halsen.

I dag har det vært styrketrening i Centrum Athletica.

I morgen bærer det til fjells og da blir det mest ski. Spørs imidlertid hvordan føret blir etter hvert. Lederen i velet sier det er temmelig råttent utenfor løypene mens løypene er bra foreløpig.

Løpetøyet blir nok med - ligger i bilen i tilfellet lysten melder seg! Først må jeg gå 2,5 km på ski for å komme til bilen og veger å løpe på, så vi får nå se hvor stor lysten blir. En del besøk på hytta skal vi også ha i påsken. Men tøyet ligger nå der, så er valget mitt.

God påske alle blogge-venner!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar