fredag 19. februar 2010

Vinterferie

Denne uken har vært ganske bra treningsmessig.
Søndag fikk jeg en fin skitur under supre forhold. Gikk fra Tæruddalen til Årstadvangen, ca 3 mil.
Mandag var det løpetrening med Runners hvor vi tok 5 min drag. Tirsdag ble det styrketrening før jobb og onsdag klatring i arbeidstiden. Torsdag løp jeg funksjonærløpet foran karusell løpet som arrangeres i Lillestrøm lørdag. Siden vi reiser på hytta i helgen, får vi ikke vært med der.

Det var tungt å løpe 7 km i går, mye løs snø og vind på toppen av Brøterbakken. Men moro var det lell, rart med det å få et nr på brystet! Får gjerne et ekstra gir da.
I kveld bærer det altså til fjells og jeg håper vi får noen ettermiddager hvor det er slik som på dette bildet som er fra februar i fjor. Da er det fantastisk på fjellet!
Vi må gå på ski 2,5 km fra parkeringsplassen, så jeg håper det er bra forhold i kveld. Da går vi med hodelykt og vanligvis er det supre løyper innover, rene trikkeskinnene. Men blåser det kraftig er faren stor for at disse føyker igjen. Men,men, da blir det ekstra trening! Håper på fine og lange skiturer de neste 4 dagene, samt badstue og snøbad. Ingen løping altså, men et par fridager er ikke å forakte.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar