lørdag 13. februar 2010

Forferdelig uke-treningsmessig sett!

Dette har vært en sørgelig uke mht trening! Lå til sengs tirsdag og onsdag med en forkjølelse og da er det bare søvn som teller. Slapp, tett i hodet og helt elendig. Torsdag gikk turen til Tromsø med jobben og jeg tok ikke med meg løpetøy. Dagene går med til seminar, deretter blir det gjerne litt hvile før vi skal ut og spise. Siden vi var igjen et døgn for å få med oss litt av Tromsø by, var lørdagen fri. Den gikk med til en spasertur for å se oss litt rundt samt litt shopping i det dårlige været. En flott tur, men altså en hel uke uten trening!
I morgen bærer det ut på ski. Jeg har nypreppede sådanne, de har vært hos Foss Sport til sliping så nå er jeg spent på glien. Den har vært dårlig siden jeg kjøpte skiene enda de har vært gjenstand for den aller beste pleie av husbonden! Får vel dra ut litt tidlig (til meg og være) for å unngå massene og fordi det skal være feiring av 18-års dag hjemme etterpå.
Gikk glipp av karusell-løpet på Årnes i dag også, men det var nok intet tap siden jeg ikke har løpt på over en uke. Håper uken som kommer gir mange gode økter!

2 kommentarer:

  1. Åh, jeg vet hvor kjedelig det er... Men du har et mengegrunnlag jeg ikke har, så regner med det går greit :)
    Håper dere hadde det fint i Tromsø?

    SvarSlett
  2. Det var bra i Tromsø, en flott by jeg gjerne vil se mer av. Dessverre var ikke været det beste de dagene vi var der. Men hovedsaken var at vi fikk besøkt Universitetet og snakket med de som jobber på juridisk fakultet der samt kollegaer fra Bergen. Et veldig trivelig opphold!

    SvarSlett