fredag 21. august 2015

Jeg har fremdeles et løpeliv!

Det er ikke så mye liv på bloggen, men jeg kan forsikre dere om at jeg fremdeles løper. Jeg vet ikke hva det er som er galt i år, men tidene mine er i hvert fall dårligere enn i fjor. Formen svinger litt, enkelte dager går det fryktelig tungt og andre dager går det greit. Som da dette bildet ble tatt: ABIK karusellen på Eidsvoll, 4.7 km terreng. Dette var et løp for meg: stier og teknisk krevende med en del opp og ned (fryktelig tunge bakker) akkurat slik jeg liker det! Pulsen ble høy og det var slitsomt, men du verden så gøy! Ikke bør jeg klage heller, jeg vant klassen min både på Eidsvoll og på Sessvoll, men tidene mine er altså dårligere enn i fjor. Ja ja, jeg blir jo ikke yngre med årene jeg heller og det viktigste av alt er løpegleden. Den jeg har snakket så mye om, den bør ikke bli borte selv om tidene blir dårligere! Og heldigvis har jeg den i behold. Spesielt når jeg kan løpe i skogen, DET gir løpelykke det! Denne årstiden er helt herlig: det er fremdeles lyst om kvelden og det er ganske tørt i skogen. Helt perfekt for løping!
Det er så mange som har vært gode som ung som opplever at tidene blir dårligere etter som årene kryper på. Jeg håper de ikke mister lysten til å løpe og konkurrere likevel. Da må en jo huske på at dette er likt for alle.
Så - gakk hen og løp uansett hvordan formen er. En trenger selvsagt slett ikke delta i konkurranser heller, det kan være nok å være sin egen konkurrent. Men det er vel ikke til å stikke under en stol at en konkurranse gir et ekstra puff i treningen. Med et mål i sikte er det lettere å komme seg ut på tunge dager. Enda viktigere er løpekompiser. Finn deg en løpegruppe, det er utrolig inspirerende! På bildet er det tre Runners damer av flere (Romerike runners team) som i konkurranser peser etter hverandre, men du verden så hyggelig vi har det på trening og før og etter løp! Bli gjerne med hos oss eller hos en annen treningsgruppe i nærheten av deg.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar