onsdag 6. mai 2015

Inspirasjon

Av og til er det nødvendig med litt inspirasjon, også for meg som elsker å løpe! Hva er vel bedre da enn å gå på et foredrag. Når så de som står bak Bislett International Indoor Endurance Festival inviterer til seminar, må man jo bare takke ja! Attpåtil var det gratis og med servering av nydelig tomatsuppe frukt, mineralvann, kaffe og te.
Det var ultraløping som stod i fokus og Bjørn Suneson som har løpt USA på tvers 4 ganger og Rune Larsson som har vunnet Spartathlon 3 ganger var invitert.
Begge fortalte fra sine løpeturer, om erfaringer og opplevelser undervegs. De liker å løpe langt, være ute i flere uker  med babyjoggeren full av bagasje. Bjørn likte godt å løpe i USA fordi amerikanerne er åpne og nysgjerrige folk. Selv om de syntes det han gjorde var rart, stilte de opp med all den hjelpen de kunne. F.eks. var det en trailersjåfør som ga ham lunsjen sin.
Rune Larsson er en utadvendt og artig fyr. Det viktigste jeg satt igjen med etter hans foredrag var at løpeglede er utrolig viktig! Han droppet intervalltreningen i o-løper klubben sin da han var ung, men fortsatte med løping. Isteden ble det naturlige intervaller i naturen og i etterkant er han den eneste av den gjengen han trente med som ung som fremdeles løper.
Etter dette fikk jeg lyst til å ta på meg joggeskoene og løpe langt jeg også!

2 kommentarer:

 1. ...og løpe langt jeg også: Omtrent 50 kilometer kanskje?
  http://romerikeultra.vpweb.no/RPL-50-KM.html

  SvarSlett
  Svar
  1. Jeg har tenkt tanken, Olav. Men det er bare en uke etter Nordmarka Skogsmaraton og jeg er redd det blir litt for tett.

   Slett