torsdag 28. august 2014

Den største utfordringen i år

Det jeg anser som den største utfordringen i år nærmer seg: Fjellmaraton i Selen. Men er jeg godt nok forberedt? Det kan man vel sjelden si, og jeg er litt smånervøs fordi jeg synes jeg har for få lange langturer i år. Men neste år, da....
Jeg har jo løpt en del turer i marka, der kan man nesten ikke telle km, men må se på tiden man er ute. Og jeg har flere halvmaraton i beina, både i konkurranser og på trening. Så får vi se da om det holder til at jeg får en fin tur der borte i Selen! Løypa høres ganske tøff ut: en del stigning og 80% sti. Det er jo der jeg liker meg best, i skogen er jeg i mitt rette element. Og jeg håper det blir en fin totalopplevelse! Marit K. skal løpe halvmaraton og vi har med mannfolka våre som støtteapparat. Vi skal bo på Gammelgården og kose oss der, spise god mat og gjøre det beste ut av turen.
Når jeg tenker meg om har jeg vel ikke løpt konkurranse i Sverige noen gang så det blir en ny opplevelse det også. Løpet virker dessuten godt organisert og opplegget ser bra ut.
Da sier jeg bare tvi-tvi til meg selv, klapp på skulderen og lykke til!

1 kommentar: