onsdag 14. desember 2011

Rolig treningsuke







Denne uken har jeg gått inn for å handle julegaver! Julelønninga tikket inn på kontoen fredag, så i går handlet jeg første presang. Blir nesten ferdig i dag tenker jeg. Det betyr at det ikke ble løping i går kveld. Men styrketreningen går som vanlig og det ble to løpeturer mandag. Den første alene i arbeidstiden: Ove hadde meldt forfall og Odd var syk, men hadde glemt å si fra.



Aleksander er forøvrig i gang, han har skjønt at som "the man" må han holde ord ellers går det ham ille på fakultetet! Nå er sko bestilt og han er klar på mandag kl 10.



Jeg ønsker meg også nye sko, slik som de som er avbildet (Salomon Speedcross 3 CS Women's Shoes ). Men søren heller, her kan du bestille alt av løpetøy: http://www.runningwarehouse.com/ men løpeskoene er altså forbeholdt salg i USA. Det blir vel for billig og en må jo beskytte importen! Lurer på hvor jeg ellers kan få tak i disse. Dette høres ut som perfekte sko for vinterføre, selv om akkurat nå for tiden egner det seg kun med piggsko. Jeg er veldig glad i Salomonterrengskoene mine, så jeg får prøve dem når det blir slutt på piggskoføret.

Har også lyst på Salomon vinterløpebukse til $110. Kanskje det blir julegave til meg selv...



2 kommentarer:

  1. Har ikke funnet noen spørtsbutikker i Oslo sentrum i hvert fall som har disse.

    SvarSlett