onsdag 15. desember 2010

Veddemål
Her er kandidatene som skal knives til våren: Anne-Brit, Jorunn og Ove Einar.
Det er bare å legge seg i selen og stå på!
Jeg tror imidlertid jeg venter med de harde øktene til over jul. Da må det trappes gradvis opp og jeg er nødt til å innse at jeg ikke kan ligge i komfortsonen på alle løpetreningene! Ulempen er at jeg liker 10 km bedre enn 5. Dette er en distanse som er for kort til å være lang og for lang til å være kort og det kommer til å bli et alvorlig slit. Men det er gøy med utfordringer og dette kommer nok til å føre til at vi presser oss litt ekstra alle tre - og dermed blir resultatet kanskje at vi blir i knallform til sommeren!
Tidspunktet for konkurransen er ikke fastsatt enda, men det blir en gang i juni.
I dag er jeg klar for en runde på mølla som trening i arbeidstiden. Mon tro om jeg ser de to andre der oppe på Centrum Athletica?

5 kommentarer:

 1. Hva består veddemålet i da? Og hva er premien til vinnern?

  SvarSlett
 2. Veddemålet er å løpe 5 km, fortrinnsvis i forbindelse med sommerfesten i juni. Premien er en flaske Chablis - og masse oppmerksomhet!

  SvarSlett
 3. Nei, hvilken flaske har vi ikke snakket om. Jeg har kjent at det er stor forskjell på kvaliteten, men også på prisen. Du som er ekspert har kanskje en å foreslå?

  SvarSlett
 4. Dette blir spennende! Jeg heier jo på deg, siden jeg ikke kjenner de andre. Heldigvis en stund til da, så dere har jo tid til å bygge opp formen (enda bedre...)

  SvarSlett