onsdag 29. august 2012

Hvor er energien?

For tiden er jeg ganske slapp og tiltaksløs. Føler mer trang til å sitte i en stol og kose meg slik du ser på bildet her....
Trener for mye sier noen. Tja, kanskje noe i det? Men jeg synes ikke selv at jeg gjør det, føler jeg hele tiden har balansert det bra. Hittil i hvert fall.
Fikk påvist at jeg mangler jern tidligere i sommer, det kan kanskje være en medvirkende årsak.  Eller at det på jobben pusses opp og hele bygget er pakket inn i plast og vinduene er spikret igjen kan muligens også virke inn. Uansett gruer jeg meg litt til Nordmarkstraveren på lørdag, føler meg ikke like på "hugget" som jeg gjorde før Skogsmaraton i juni.
At jeg har mulighet til å ha hjemmekontor av og til er en stor hjelp, herlig å sitte hjemme i ro og fred og atpåtil se dagslys!
Nei, slutt å klage, dette er for småtteri å regne i den store sammenheng. Uansett stiller jeg på lørdag og kommer meg vel gjennom løypa uansett. Kanskje ikke den opplevelsen blir like bra som den i juni, men en nyttig erfaring sikkert. Og så er det birkebeinerløpet to uker etter det.
Stå på!

5 kommentarer:

 1. Det kommer til å gå kjempebra! Men det er kanskje like greit at kroppen sier i fra at den har mest lyst til å ta det med ro innimellom? Slapp godt av og hvil deg mens du gleder deg til travern og birken :)

  SvarSlett
 2. Det er vanskelig å holde trøkket, fokus og motivasjonen på topp gjennom en lang sesong..... jeg tror det bare er å ta det til etterretning først som sist: vi må bare jobbe oss gjennom disse små periodene med lavere energinivåer og gjøre det så smoooooth som over hodet mulig! Lavt jern.... jaaaa, been there, og for å si det slik: jeg var TOTALT ubrukelig i den perioden. Jeg orka nesten ikke å løpe i flere uker....

  Vel, jeg håper du klarer å slappe av litt og samle litt overskudd! Den største fella for supermosjonistene er jo som kjent at man trener for mye. Slipper man opp på mengden en periode så tror jeg ikke det betyr dårligere prestasjoner, heller tvert om! Jeg heier på deg og skal se etter deg i kameralinsa på lørdag ;-)

  SvarSlett
  Svar
  1. Du har helt rett! Og vi supermosjonister stiller strenge krav til oss selv. I tillegg har de fleste av oss har jo et liv utenom løpingen!
   Dytter innpå jerntilskudd og håper det snart retter seg!

   Slett
 3. Det er kanskje bare konkurransenerver. Ta totalt treningsfri fram til Nordmarkstraver'n - så får du en positiv overraskelse i konkurransen. Vi har jo ikke "tid" til å hvile før alle konkurranser, men enkelte ganger er det veldig smart - og før traver'n kan være en slik anledning. Tør du å hvile helt både torsdag og fredag?
  Lykke til - Traver'n er herlig!!!

  SvarSlett
  Svar
  1. Hm, nå har jeg hvilt både tirsdag og onsdag. Tenkte å ta en liten tur i dag og hvile helt i morgen. Skummelt!

   Slett