søndag 4. desember 2011

Julebordstid



Denne uken har vært preget av kvelder med spising ute. Mandag var det avslutning i et prosjekt på jobben og da ble det middag på Mother India på Bislet. Og det kan jeg jo ikke stå over! Den vanlige løpeturen i arbeidstiden på 5 km med Odd-Erik og Ove ble det imidlertid tid til på mandag formiddag. Tirsdag kveld ble det sushi på Sakura med Kjersti samt kake på Køh etterpå. Dette er en runde som har blitt tradisjon når vi møtes! Veldig koselig og mye skravling!



Tirsdag og onsdag ble det også styrketrening og torsdag løping med Runners, ca 1 mil i en runde med innlagte drag. Fra lørdag til søndag var vi på Sanner hotell på Gran på julebord med Nedre Romerike Minibuss. Vi var sammen med et annet par de som holdt ut lengst på dansegulvet: mye fin sving som vel kan betegnes som en treningøkt!? Annen trening har det ikke blitt denne helgen. Var jo så utrolig sliten da vi kom hjem på søndag at vi måtte innvilge oss en før-middagslur.



I morgen er jeg klar for trening i arbeidstiden igjen. Rekker å få med trening med Runners på kvelden før jeg igjen skal ut og spise! Kan lett bli en (u)vane dette, men denne gangen er det faktisk med Runners: styret og alle utvalgene. Vi skal på Peppes og spise pizza og ta en øl. En årlig tradisjon som er veldig trivelig. Atpåtil skal jeg ut igjen med på torsdag, da med Nordbygjengen. Vi skal spise på Casa Mia. Dermed har det blitt dårlig med bakketrening med staver og rulleski de siste ukene. Nå er det imidlertid snø på hytta så hadde det ikke vært for alle julebordene hadde vi satt nesen ditover for å gå på ski! Siste helgen på jul blir det kanskje tid til det.

2 kommentarer:

  1. Ja det er travle tider ;-) Moro er det også!

    SvarSlett
  2. Og på fredag er det julebord på jobben.Hjelp, hvor sliten skal jeg bli etterpå da tro! Men moro er det lell!

    SvarSlett