søndag 27. juli 2014

Dagene etter maraton og ferietid

Så er fire herlige ferieuker over. I uken etter Nordmarka Skogsmaraton ble det ingen trening. De første dagene hadde jeg verken lyst eller ork, så ble jeg forkjølet. Uken etter gjennomførte jeg tre økter på til sammen 3 mil. Den andre ferieuka fikk jeg en langtur på 18 km, en på 6 og en på 16. Ferien synes jeg er en perfekt tid å trene på. Når en bare legger til rette for det innimellom sosialt samvær og diverse vedlikehold på hytta.
Etter dette fulgte to uker med fotturer i fjellet. Først en uke i Jotunheimen. Var hjemom i to dager og rakk en løpetur på 8 km før avreise til Skarvheimen og fantastisk fine dager der.
Men for en herlig sommer vi har hatt! Nesten i varmeste laget til å trene, men jeg synes det går helt greit med rolige langturer i skogen. Spesielt når man kan avslutte med et bad i en innsjø, det er tegn på en optimal sommer!
Denne uka må jeg prøve å få fart i beina etter fjellturene fram mot Kongsvinger (halv)maraton på lørdag. Uken etter er det Sjusjøløpet og da er det bare 3 uker igjen til Fjellmaraton i Selen.