onsdag 24. februar 2010

Vinterferie

På bildet utsikt mot nabohytta.

Har hatt noen herlige dager på hytta, men dessverre var det altfor kaldt! Når gradestokken om morgenen viser mer enn -20 grader frister det ikke med de lange turene på ski! Ble derfor mye badstue og hyttekos. En tur på 15 km på mandag, men da var det jammen godt å komme inn i hytta igjen, fyre opp i peisen og i badstua og tine frosne fingre og tær!
I dag har det blitt en klatreøkt i arbeidstiden og etter jobb tok jeg og samboeren en løpetur. Herlig å kunne løpe mens det enda er lyst. En fin tid framover nå. Egentlig ikke så fryktelig kaldt (rart hvordan vi blir litt vant til kulda!): -9 grader, ingen vind og tørre, fine gangveier. Ble nesten 1 times løpetur. Herlig!

fredag 19. februar 2010

Vinterferie

Denne uken har vært ganske bra treningsmessig.
Søndag fikk jeg en fin skitur under supre forhold. Gikk fra Tæruddalen til Årstadvangen, ca 3 mil.
Mandag var det løpetrening med Runners hvor vi tok 5 min drag. Tirsdag ble det styrketrening før jobb og onsdag klatring i arbeidstiden. Torsdag løp jeg funksjonærløpet foran karusell løpet som arrangeres i Lillestrøm lørdag. Siden vi reiser på hytta i helgen, får vi ikke vært med der.

Det var tungt å løpe 7 km i går, mye løs snø og vind på toppen av Brøterbakken. Men moro var det lell, rart med det å få et nr på brystet! Får gjerne et ekstra gir da.
I kveld bærer det altså til fjells og jeg håper vi får noen ettermiddager hvor det er slik som på dette bildet som er fra februar i fjor. Da er det fantastisk på fjellet!
Vi må gå på ski 2,5 km fra parkeringsplassen, så jeg håper det er bra forhold i kveld. Da går vi med hodelykt og vanligvis er det supre løyper innover, rene trikkeskinnene. Men blåser det kraftig er faren stor for at disse føyker igjen. Men,men, da blir det ekstra trening! Håper på fine og lange skiturer de neste 4 dagene, samt badstue og snøbad. Ingen løping altså, men et par fridager er ikke å forakte.

lørdag 13. februar 2010

Forferdelig uke-treningsmessig sett!

Dette har vært en sørgelig uke mht trening! Lå til sengs tirsdag og onsdag med en forkjølelse og da er det bare søvn som teller. Slapp, tett i hodet og helt elendig. Torsdag gikk turen til Tromsø med jobben og jeg tok ikke med meg løpetøy. Dagene går med til seminar, deretter blir det gjerne litt hvile før vi skal ut og spise. Siden vi var igjen et døgn for å få med oss litt av Tromsø by, var lørdagen fri. Den gikk med til en spasertur for å se oss litt rundt samt litt shopping i det dårlige været. En flott tur, men altså en hel uke uten trening!
I morgen bærer det ut på ski. Jeg har nypreppede sådanne, de har vært hos Foss Sport til sliping så nå er jeg spent på glien. Den har vært dårlig siden jeg kjøpte skiene enda de har vært gjenstand for den aller beste pleie av husbonden! Får vel dra ut litt tidlig (til meg og være) for å unngå massene og fordi det skal være feiring av 18-års dag hjemme etterpå.
Gikk glipp av karusell-løpet på Årnes i dag også, men det var nok intet tap siden jeg ikke har løpt på over en uke. Håper uken som kommer gir mange gode økter!

mandag 8. februar 2010

Jentetur

I helgen har jeg vært på hyttetur på Skei med 3 andre Runners jenter. Vi har drukket, spist og kost oss og selvsagt ble det skitur både lørdag og søndag. Jeg var ikke i form, vond hals og en kropp som protesterte vilt mot å bli presset.Pulsen ble høy med èn gang, så det ble ikke den store treningsturen. Men en fin 2-mils skitur i nydelig vær og rolig tempo med avslutning på puben ved Skeikampen gjorde at det ble en super dag!
I går gikk turen litt lettere, men fremdeles sier min kropp i fra at den ikke vil presses for mye. Da er det bare å lytte og ta det litt roligere! Tror derfor at jeg står over løpeturen i kveld og tar en oppladning hjemme isteden.

torsdag 4. februar 2010

En lettere uke

Denne uken ble det ingen trening på mandag, og det var egentlig greit etter to harde økter i helgen. Det var årsmøte i Romerike Runners og da gikk kvelden med til det siden jeg var med i kjøkkenkomiteen og smurte rundstykker.Bra oppmøte og trivelig stemning til tross for kulden inne på kafeteriaen i Skedsmohallen. Brr.
Tirsdag ble det en styrketreningsøkt og onsdag klatring. I dag har jeg løpt på mølle i 45 min før jobb siden jeg skal ut og spise med min gamle Nordby-gjeng i kveld. Koselig å gjøre slike ting også! Dessuten var det nok greit å løpe inne i dag siden det er så subbete ute
Til helgen skal jeg på jentetur til Skei. Regner med det blir tid til både vindrikking og skigåing innimellom pub-besøk! Dette er jenter fra Runners gjengen, så litt aktive vil vi nok være selv om alle ikke er sprintere på ski.